pixaby.com

In 2018 heeft het Let’s go team twee keer, met groot succes, een stamppot buffet georganiseerd. Alle aanwezigen, groot en klein, hebben gesmuld en genoten van de fijne sfeer. Een grote verassing was dat er een sponsor was die voor tien personen betaalde. De totale opbrengst van beide avonden was een kleine 1000 euro. Een super mooi bedrag!

In het voorjaar is er voor het eerst een High tea  ( Ladies only ) georganiseerd. Deze was mede door het prachtige weer en de mooie locatie succesvol met een mooie opbrengst van ruim 300 euro. Leuk om te zien hoe de gasten ook allerlei lekkers meenamen waardoor er voor elk wat wils was. Dit is voor herhaling vatbaar en dat gaan we dit jaar zeker doen. De datum is al bekend en kan dus al genoteerd worden: Zaterdag 25 mei 2019 High tea!

In oktober was er een rommelmarkt georganiseerd. Helaas viel de opbrengst wat tegen, dit door diverse omstandigheden en ondanks de grote inzet. Al met al zijn we blij met het bedrag van 400 euro.

Verder waren er nog diverse kleine (spontane) acties zoals de verkoop van oliebollen, banketstaven, rookworsten en potjes honing.  Ook hier geldt: vele kleintjes ……….

Met veel plezier is dit alle door het Let’go team ( en met belangeloze hulp van vele anderen) georganiseerd. Voor 2019 worden er al weer leuke acties voorbereid en we hopen velen van u dan te ontmoeten!

Ook zijn er diverse sponsors voor Hope for Life. Trouwe sponsors, nieuwe sponsors, maandelijkse sponsors en eenmalige sponsors.

Namens ons allen hartelijk bedankt voor uw bijdrage  en medewerking!

pixaby.com