Deze week ging een deel van het Freedom61-team, zoals gewoonlijk, de straat op om de vrouwen te bereiken die op straat werkten.
We weten nooit wie we zullen ontmoeten, of de vrouwen bereid zijn met ons te praten en wie naar ons café komt voor een soepje en een gesprek.
Halverwege de avond gingen we ook voor een gebedswandeling en baden dat het licht de duisternis in het gebied zou verdrijven.
Tijdens de wandeling zag ik op een deur de naam van Jezus geschreven met een hart onder Zijn naam. Het hart als symbool van zijn liefde. Zo krachtig om de naam van Jezus te zien in een gebied waar de vrouwen die we ontmoeten zich eenzaam, hopeloos, waardeloos, ongewenst, depressief voelen, voor niemand nodig….
Toen we weer langs deze deur kwamen, herinnerde ik me de tekst in Johannes: 12: ‘Ik ben het licht van de wereld. Hij die mij volgt, zal niet in duisternis wandelen, maar heeft het licht des levens. “

Mijn gebed voor alle vrouwen die we hebben ontmoet, ontmoet en nog steeds zullen ontmoeten, is dat ze niet alleen ons zullen ontmoeten, maar Jezus door ons!