Toen ik deze foto nam, herinnerde het me eraan om als een gevangene te leven en niet vrij te kunnen zijn. Je kunt in veel situaties het gevoel hebben in een gevangenis te zijn. Denk aan een verslaving, een toxic relatie hebben, leven in een gezin waar misbruik of / en geweld is. Je wilt schreeuwen, je eruit bevrijden, maar je weet niet hoe. Je maakt veel angst en pijn door en bent diep gekwetst.
Hoe zou de wereld zijn zonder het lijden waar je al zo lang mee te maken hebt?

Als je niet verder gekwetst wilt worden, is het eenvoudig om een ​​muur om je heen te bouwen. Je emoties en innerlijke gevoelens niet tonen wordt een nieuwe levensstijl om de pijn weg te houden. Het is geen gezonde manier, maar voor velen de enige manier om te overleven. De muur kan hoger worden en op een gegeven moment lijkt het bijna onmogelijk om hem weer af te breken.
Hoe zal de wereld zijn zonder de bescherming die je al zo lang om je heen hebt??

Voor velen zal het een droom zijn om vrij te zijn en te leven zonder de muur die ze om hen heen hebben gebouwd. Zo moeilijk te geloven dat het hen ook kan overkomen en het lijkt niet mogelijk.

Als dit bericht over jou gaat, wil ik je aanmoedigen om niet op te geven!

De laatste tijd hoorde ik verhalen over mensen die vrij zijn van een verslaving, vrouwen die gestopt zijn met werken in de prostitutie of een andere manier van leven willen, mensen die op zoek zijn naar wat er echt toe doet in het leven.

Was het makkelijk? Nee!
Hebben ze het alleen gedaan? Nee!

Soms waren er maar een paar kleine stapjes voor nodig en voor anderen was of is het een lange weg te gaan.
Ze hadden allemaal mensen die in hen geloofden, hen vertelden dat ze het waard waren en naast hen stonden. Er waren mensen die met en voor hen baden en gebeden werden verhoord.

Het laat zien dat het mogelijk is om een ​​nieuw leven te beginnen vol hoop voor de toekomst!