Wat een jaar was 2022!
2022: Het jaar waarin we nog steeds te maken hadden met covid en waarin we werden opgeschrikt door de oorlog in Oekraïne. Een oorlog die al zoveel slachtoffers heeft geëist en waar gezinnen bruut uit elkaar zijn gescheurd. Het bracht een stroom van vluchtelingen op gang en ook in Letland werd er van alle kanten opvang en hulp geboden. Naast al het geweld zette de oorlog ook de hele wereld economisch gezien op z’n kop. We kunnen alleen maar hopen en bidden dat de oorlog snel tot een einde komt, mensen weer naar hun eigen land kunnen terugkeren en gezinnen herenigd worden.

2022: Het jaar waar weer vele vrouwen voor korte of langere tijd tot rust konden komen doordat wij hen een plek konden bieden. Soms voor een paar uur, soms voor een paar dagen of langer, al naar gelang wat de behoefte was. Op dit moment verblijft een jonge vrouw hier voor een paar dagen voor een time out. De eerste tieners staan ook al ingepland voor quality time!

2022: Het jaar dat het Freedom61 de deuren van het cafe weer kon openen om de vrouwen welkom te heten. Gedurende de pandemie zijn velen van hen online gegaan om hun diensten aan te bieden, maar we zien ook dat vrouwen weer op straat terug keren. In december hadden we het jaarlijkse Kerstdiner en het was een tijd van goede gesprekken, heerlijk eten en cadeau’s.

2022: Het jaar waar het weer mogelijk was om te reizen. Eindelijk weer live aanwezig kunnen zijn bij een van de evenementen georganiseerd door het Let’sgo team en een presentie te kunnen geven over Hope for Life!

2022: Het jaar dat we niet snel zullen vergeten. Ik ben zo dankbaar voor alles dat ik heb kunnen en mogen doen en voor alle mensen die ik heb ontmoet. Zoveel nieuwe connecties en ik voel me daardoor overweldigd en gezegend.
Wat een bemoediging om te weten dat God zorgde en te weten dat Hij dat nog steeds doet!

Nu het nieuwe jaar is begonnen, wens ik dat een ieder het met een open hart omarmt en voorwaarts gaat met geloof, hoop en moed!