DEELNEMERS OUTREACH IN DAUGAVPILS

Van 5 tot 13 augustus waren wij met zo’n 140 deelnemers van meer dan 10 verschillende nationaliteiten in Daugavpils voor een outreach.
Deze week stond in het teken van het brengen van Hoop en het delen van het evangelie.

Er zijn in totaal 1000 voedselpakketten uitgedeeld en ook waren er hulpmiddelen, zoals rollators, waar wij mensen blij mee konden maken.
Naast de huisbezoeken waar de voedselpakketten werden overhandigd, waren er ook 2 middagen voor de kinderen, 2 avonden voor de jeugd, een mannenavond en een vrouwenavond.

Ik was de gastvrouw voor de vrouwenavond en ik ben dankbaar voor alle hulp van andere deelnemers, die in totaal 360 cadeaus voor de vrouwen hebben ingepakt! Mijn vriendin Ilona deelde haar getuigenis door middel van haar schilderijen en daarna konden we praten met en bidden voor de vrouwen.

Voor mij is dit altijd een van de hoogtepunten van het jaar: mensen kunnen bemoedigen en hen laten weten dat ze niet worden vergeten, maar gezien en gehoord worden!
Geen van ons weet welk verdriet mensen met zich meedragen en voor hoeveel het leven uitzichtloos is. In een outreach week wordt hiervan altijd iets zichtbaar en het doet mij steeds opnieuw beseffen hoe dankbaar ik mag zijn met mijn leven.

Dit jaar werd er op de laatste dag voor de eerste keer een Familie Festival georganiseerd waar vele mensen op af kwamen. Het was een stralende dag waarin iedereen heeft genoten van de diverse activiteiten.

Ieder jaar opnieuw ben ik de Heer dankbaar voor een ieder die Hem heeft leren kennen, voor wonderen van genezing, voor bescherming en voor mooie en nieuwe contacten.
Alle eer en glorie aan God!

FIRST AID
FIETSEN EN HULPMIDDELEN
KLAARMAKEN VAN 1000 VOEDSELPAKKETTEN
INPAKKEN PRESENTJES VOOR VROUWENAVOND
ILONA MET HAAR SCHILDERIJEN TIJDENS DE VROUWENAVOND
VROUWENAVOND
OUTREACH PUNT IN k
KULTUURHUIS, GRATIS KLEDING EN KOFFIE
fAMILIE fESTIVAL
GRATIS SUIKERSPIN TIJDENS FAMILIE FESTIVAL
MET JONE UIT LITOUWEN EN ANITA UIT DAUGAVPILS