Wat een jaar is het geweest! Nadat de hoop en verwachting was dat de pandemie wel zou verdwijnen is het tegendeel waar gebleken. Hierdoor is het weer een ander jaar geworden waarin veel dingen helaas geen doorgang konden vinden.

Toch zijn er genoeg redenen om dankbaar voor te zijn!
Dankbaar voor goede gezondheid, dankbaar voor alle bezoekers vanuit Nederland, dankbaar voor alle ontmoetingen hier in het huis en tijdens events, dankbaar voor hoe God zorgde en voor de wonderen van Gods hand!

Nu is het jaar 2022 begonnen.
De start van het jaar begint pittig: de besmettingen met covid lopen weer op, de restricties al zijn verlengd tot 28 februari en het is hierdoor onduidelijk wat allemaal mogelijk zal blijken te zijn gedurende het jaar.
We blijven hoop houden en zullen doen wat in onze mogelijkheden ligt!

Het is en blijft bijzonder hoe God mensen connect. Sommigen ontmoet je maar eenmalig, met anderen wordt er een band opgebouwd en soms hoor je opeens na jaren radiostilte weer iets van iemand. De eerste vrouwen hebben zich al aangemeld voor een time-out, waaronder iemand met wie de afgelopen vier jaar geen contact is geweest!, en het eerste weekend met de tienermeiden wordt gepland.

Met het team van Freedom61 zullen we eind januari met de maandelijkse outreach starten waarbij we thee/koffie, iets lekkers en een klein presentje zullen overhandigen aan de vrouwen. Ons doel is uiteindelijk ook maaltijden uit te kunnen delen, maar we beginnen low key. Er is veel veranderd op de straat en we zullen na maanden van afwezigheid ook moeten ontdekken waar behoefte aan is.