Het is een inspirende tijd, de fase van transitie!

Na een zwaar jaar en op veel manieren afscheid nemen had ik tijd nodig om te herstellen en van God te horen over de volgende stap. Mijn hart was, is en zal zijn voor kwetsbare vrouwen. Ik wist dit vanaf het moment dat ik naar Letland kwam.

Nadat de twee meisjes weer bij hun moeder gingen wonen, hadden Marina ik allebei weer een slaapkamer voor onszelf en was er een plek om gasten te ontvangen. Al die tijd ging de zoektocht naar een huis door en waren helaas alle huizen die we hebben gezien niet de juiste. Ik ben zo blij met alle mensen die mij ondersteunen in de huizenjacht en zo dankbaar voor hun advies en wijsheid. Voor nu hebben wij moeten besluiten dat ik in de huidige woonsituatie geen opvang kan bieden dan alleen voor een korte periode.

De laatste maanden ben ik gericht, samen met God, na gaan denken over de toekomst. Ik weet dat God mij zoveel liefde geeft voor de mensen die ik ontmoet en Zijn licht in de duisternis door mij heen wil laten schijnen.
Ik heb dus een aantal organisaties bezocht, goede gesprekken gehad en genoeg gehad om voor te bidden en over na te denken.
Steeds opnieuw werd ik bepaald bij de missie van Hope for Life:
De missie van HOPE FOR LIFE is om kwetsbare vrouwen geloof en hoop voor de toekomst te geven zodat hun toekomst perspectief heeft en om hen te helpen zichzelf verder te ontwikkelen als individuen.
Inmiddels is het mij duidelijk waar ik het komende seizoen in uit mag stappen in en voor Zijn Koninkrijk!

FREEDOM 61 in Riga!
Freedom61 is een bediening van YWAM Letland, die hoop en licht brengt in de duisternis rond seksuele uitbuiting. Het is letterlijk en figuurlijk uitreiken naar vrouwen op straat in Riga die in de prostitutie werken.
Ik heb inmiddels mee mogen draaien in het Freedom 61 cafe in Riga en het was als thuiskomen! We hebben afgesproken dat ik twee avonden per week in Riga zal zijn. Meer hierover in een volgende update!

Ik ben dankbaar voor de afgelopen maanden. Het is naast herstellen ook echt een zoektocht geweest, maar ik ervaar nu dat het zoeken voorbij is!
Ik ben dankbaar voor de mensen in mijn directe omgeving en in Nederland die mee hebben gebeden voor antwoorden en richting.
Bovenal ben ik God dankbaar dat Hij een nieuwe deur heeft geopend waar andere dicht gingen!