Bosse en Ilona waren weer in Ogre. Samen met haar team van worshippers zijn ze een avond in Tabita center geweest waar een vrouwenavond was georganiseerd. Ilona heeft aan de hand van haar schilderijen de vrouwen meegenomen in haar leven en reis met God. Er was veel ruimte voor worship en ook de nodige getuigenissen. Na afloop hebben een aantal van ons met diverse vrouwen mogen bidden.

De dag erna was ik aanwezig bij een vrouwenevent georganiseerd door de Lutherse kerk. Samen met een vriendin was ik gevraagd om deel te zijn van het gebedsteam. We hebben voor vier vrouwen mogen bidden en hebben ervaren dat we hen hebben mogen bemoedigen en dat God hen ziet en hoort!

In de avond waren Ilona en haar team ook hier aanwezig met de schilderijen, worship en getuigenissen. Vele vrouwen werden aangeraakt en ons gebed is dat God door gaat met hetgeen Hij begonnen is in hun leven!

Naast Bosse en Ilona die voor een vijftal dagen bij mij logeerden waren er nog twee andere logees. Gedurende twee dagen schoven ook nog vier andere vrouwen aan voor lunch en ontbijt. In totaal negen mensen uit vijf verschillende landen, geweldig hoe de Heer mensen samenbrengt!

Het was een week van mensen ontvangen en op verschillende manieren en plaatsen dienen. Wat was het weer een voorrecht om met elkaar te kunnen delen, bidden en lachen in de tijd die we met elkaar doorbrachten.