Het huis schoonmaken, een slaapkamer en een studeerkamer klaarmaken om een ​​tienermeisje een tijdje te laten logeren. 😊
Dat was het begin.

Wat hebben we gedaan sinds ze afgelopen vrijdag kwam? Wel, we hebben spelletjes gespeeld, films gekeken, serieuze gesprekken gehad, we hebben gelachen, samen eten klaargemaakt, een cake gebakken enz.

Vandaag hebben we online een kerkbijeenkomst bekeken waar de pastoor, na een goede preek, op een grappige manier vertelde hoe een tiener van 13 jaar kan reageren en zijn/haar leven leiden. Mmm, ik denk dat het heel herkenbaar was, want ze moest zo hard lachen!

We zullen nog meer dagen samen doorbrengen, meer tijd hebben om te praten en meer om voor te bidden. Heerlijk om weer een tiener in huis te hebben en via haar de wereld op een andere manier te zien!

Terugkijkend op alle keren dat tieners bleven logeren, en dat waren er veel!, leerde ik ook altijd meer over mezelf. Ik vind het altijd bijzonder en verrijkend als ik word uitgenodigd om naast iemand te lopen, het gaat altijd twee kanten op: we leren van en door elkaar!

Voor nu hoop en bid ik dat deze periode deze tiener goed zal doen en dat ze verfrist en opgebouwd zal zijn als ze weer naar huis zal gaan!